Coctail stojalo za prospekte

18. 03. 2021

Predstavljamo vam elegantno stojalo za prospekte. Stojalo predstavlja uporabo v širokem spektru promocij. Tako ga boste lahko uporabljali v promocijske namene v trgovinah, bankah, galerijah, kot tudi v bolnišnicah, zdravstvenih domovih, različnih agencijah kot tudi servisih.

Stojalo lahko sestavite v enostranski ali dvostranski izvedbi. Odlikuje ga kompaktno ogrodje, ki je izdelano iz eloksiranega aluminija, stabilno podnožje pa iz pravega jekla. Coctail stojalo za prospekte se ne lušči in ne rjavi. Stojalo je enostavno za montažo, je enostavno nastavljivo in lahko prenosljivo.

Stojalo je dobavljivo v srebrni barvi in je primerno za notranje prostore. S tem stojalom boste potencialnim kupcem na lep in razločen način prikazali vaš prodajni asortima oz. informacije ki so ključne za vaše poslovne partnerje oz. uporabnike. Menjava brošur je enostavna. Na Coctail stojalo za brošure lahko brez večjih težav dodatno namestimo nosilce za druge pomožne brošure oz. prospekte.

Pri nakupu stojal za prospekte vedno težimo k temu da so praviloma postavljena v višini oči. Le s tem še dodatno pripomoremo da so informacije katere želimo izpostaviti kupcu oz. uporabniku kar najbolj vidne.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo