ZAPOSLUJEMO - ADMINISTRACIJA NAROČIL TER POMOČ PRI PRODAJI (m/ž)

01. 10. 2022

IŠČEMO NOVO/EGA SODELAVKO/CA:
Potrebujemo dodatne roke za podporo strankam, reševanje naročil, sprejemanje klicev, administrativno tekočo nabavo blaga ter urejanje celotne administracije spletne strani. Tokrat smo osredotočeni tako na Slovenski kot tudi na Italijanski trg, zato si želimo v ekipo vključiti nekoga z aktivnim znanjem Angleškega ter Italijanskega jezika. Oseba bo skrbela za prodajne in po-prodajne aktivnosti, ter se aktivno vključila v celoten prodajno-marketinški oddelek v podjetju. Za napredek je pri našem podjetju potrebno iti iz cone udobja. Kogar to moti pri nas ne bo srečen.

KAJ VAM NUDIMO:
-Možnost nadaljnega napredovanja v vodjo prodaje
-Dobre delovne pogoje in razmere
-Izredno spoštljiv kolektiv in dobri odnosi v podjetju
-Ustvarjalno in dinamično delo
-Stalno zaposlitev
-Svoboda in samostojnost pri delu
-Soodločanje pri delu in poslovanju
-Možnosti strokovnega razvoja
-Izbor različnih delovnih funkcij v podjetju
-Dobra plača in stimulativno nagrajevanje po učinkovitosti ter merljivi dodani vrednosti, ki jo prinesete celotnemu podjetju ter kolektivu

KAJ OD TEBE PRIČAKUJEMO:
-Predvsem željo po nenehnem izobraževanju na tem področju
-Težnjo k izboljšanju samega sebe ter željo po napredovanju
-Aktivno pogovorno/pisno znanje Angleškega jezika (vsaj B2) in Aktivno pogovorno/pisno znanje Italijanskega jezika (vsaj B2)
-najmanj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih (podpora kupcem, prodajni svetovalec, prodajnik, delo v marketingu)
-Prebivališče v Sežani ali okolici predstavlja prednost
-Komunikativnost, odgovornost, organiziranost
-Samoiniciativnost in leadership
-Samostojnost pri delu

ZAKAJ DRM d.o.o.?
Smo podjetje iz Sežane ki je na trgu prisotno več kot 50 let. Inovativnost na tem področju nam omogoča da se širimo na svetovne trge, med drugim v USA, EU, bližnji ter srednji vzhod. Vsi v kolektivu smo izredno prilagodljivi spremembam, z izzivi se spoprijemamo na inovativen način in poizkušamo kar se da veliko graditi na izobraževanju ter osebni rasti celotnega podjetja. Poleg tega znamo prisluhniti in primerno nagraditi izredne dosežke.

Trenutne razmere na trgu v katerem smo prisotni?
V celotnem segmentu digitalnega tiska vidimo še ogromen potencial za rast ter inovacije. Konstanten tehnološki napredek nas žene da gledamo stvari iz ptičje perspektive kjer dobimo večji vpogled na celoten trg. Trenutno ima podjetje DRM izjemno priložnost za uspeh in nam prodaja pospešeno raste tako na Slovenskem trgu kot tudi tujih tržiščih. Želimo si v naš kolektiv vpeljati osebe ki bi širile našo vizijo ter jo pravilno znale predstaviti na svetovnem tržišču. DRM je podjetje inovacij. Skupaj smo uspešnejši. 

Lokacija dela je v Sežani.
Če se želiš pridružiti našemu kolektivu nam pošlji prijavo s svojim CV na simon@drm.si

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo