Promocijske stene- odlična rešitev za promocije

19. 05. 2021

Promocijske stene POP UP so odličen marketinški pripomoček. Odlikuje jih njihova praktičnost in opaznost. Priporočamo jih pri promocijah kot so sejmi, prireditve v dvoranah, šotorih, športnih dvoranah, barih, klubih, salonih ter ostalih notranjih prostorih. Lahko jih uporabite tudi kot zakulisje za slikanje gostov ob prihodu na dogodek/prireditev.

 

So izjemno ergonomične zasnove, iz zložljivega ogrodja, na katerega napnemo grafiko in s tem poskrbimo za dobro vidno sporočilo. Njihova montaža je enostavna- brez orodja in v nekaj minutah.

Pop up stena je pakirana v kovčku, ki vam omogoča da ga opremite z grafiko ter ga uporabite kot samostojni promocijski pult. S tem ubijete dve muhi na en mah. Samostojno promocijsko steno poleg nje dopolni še ličen promocijski pult.

 

Grafiko natisnemo na samolepilno folijo katero po potrebi ustrezno zaščitimo z laminacijsko folijo. Možna je seveda tudi menjava grafik. V tem primeru potrebujete le nove magnetne trakove, vpenjalne letve in panele na katere nalepimo novo grafiko.

 

Več o sami montaži pa si oglejte spodaj:

Navodila za montažo

Specifikacije 

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo