O PODJETJU

DRM d.o.o.  je proizvodno in trgovsko podjetje s sedežem v Sežani,  poleg tega ima tudi poslovalnico v Celju in Ljubljani. Na trgu so že štiri desetletja, njihov razvoj pa je šel iz obrtne delavnice v podjetje, ki je razvojno naravnano in teži k inovativnem pristopu. Ukvarja se z razvojem komponent za razsvetljavo, prisega pa na svojo tradicijo in izkušnje. Njihova blagovna znamka je ECOARTIS.

S prihodom novih LED diod so začeli razvijati LED razsvetljavo in imajo danes v svojem prodajnem programu že preko 100 lastnih produktov LED svetil. Proizvodnja sledi od orodjarskih del do končno sestavljenih svetilk. Prisegajo na slovensko znanje in razvoj in prav proizvodnja v Sloveniji je ena največjih konkurenčnih prednosti, saj omogoča  prilagodljivost, fleksibilnost in hitro dobavo. Material imajo v količinah, ki jih kažejo prodajni trendi in tako stranka dobi sveže proizvode v skladu z njenimi pričakovanji. Proizvodi so tehnično testirani in ustrezajo zahtevam in kvaliteti standarda ISO 9001/200. Uporabljajo tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev LED diod CREE in SEOUL.

Razvili so lastno blagovno znamko ECOARTIS, ter inovativnost in končne proizvode zaščitili s patentom. Največji poudarek dajejo kompletni storitvi in logistiki. V prihodnosti pa imajo željo še bolj izkoristiti proizvodne kapacitete, ogromno pa se bo vložilo tudi v sodobnost opreme in tehnološke postopke.

Prodaja LED DIOD pa je zgolj del prodajnega asortimana, ki ga nudijo svojim strankam. Poleg tega se ukvarjajo še s ploščami iz umetnih mas, v ponudbi pa imajo tudi aluminijaste plošče, izdelki za promocijo podjetja, Avery folijami, folijami in ceradami za solventne in eco – solventne tiskalnike, folijami za majice  ter izdelava 3D tiskalnikov in Filamentov (tiskalnih niti). Poleg tega nudijo tudi svetovanje in dostavo materiala na dom.

V ponudbi imamo priznane blagovne znamke kot so:

 • AVERY Dennison folije (folije za stenske nalepke, okrasitev sejemskih prostorov, oblačenje vozil, plovil, …)v
 • AzureFilm 3D tiskalniki in Filamenti (Filamenti priznanega proizvajalca AzureFilm – PLA,  PLA Strongman, WOOD, ABS, PETG, Flexible, Nylon…)
 • Plošče iz umetnih mas in aluminija (penjen pvc, pleksi steklo, polikarbonat, polipropilen, drmbond in druge…)
 • Folije za tekstil (Flex in Flock folije za toplotni nanos na majice, kape, drese, jakne…)
 • Barve za tiskalnike (Barve za Solvent in Ecosolventne tiskalnike, barve za namizne A4 tiskalnike, Sublimacijske barve…)
 • Izdelke za promocijo podjetja (A Stojala, klip okvirji, oglasne deske, roll up stojala, svetlobne table ter razstavne stene in promocijske pulte),
 • Cerade Frontlite, Backlite, Blockout in Mesh (visoke kvalitete katere omogočajo izpise živih barv)
 • Papirji White back z belim ozadjem, Photo papir, Blue back z modrim ozadjem za solventne, eco-solventne in latex tiskalnike.
 • Materiali za izdelavo svetlobnih tabel (Aluminijasti profili, led napajalniki, plexi in dibond plošče)
 • LED svetila Ecoartis (Led v profilu, led trakovi, vgradna svetila, nadgradna svetila, led napajalniki)
 • Lepila, čistila in pripomočki (Lepila za plexi, penjen PVC ali Forex, antistatična tekočina, čistila za car wrapping, car wrapping pripomočki)

Da bi se vam še bolj približali smo v mesecu novembru 2016 odprli novo poslovalnico v Ljubljani na Magistrovi ulici 1.

POSLANSTVO PODJETJA
Naše geslo oziroma naš moto se glasi SKUPAJ SMO USPEŠNEJŠI.
Z dolgoletnimi izkušnjami, pridobljenim znanjem in zaupanjem razvijamo kvalitetne storitve, s katerimi podjetnikom nudimo celovite rešitve pri poslovanju, strankam pa zagotavljamo zadovoljstvo in pristen poslovni odnos.

STRATEGIJA PODJETJA
Strategija podjetja pomeni uresničevanje vizije. V podjetju želimo biti strokovno usposobljeni za izvajanje zastavljenih ciljev. Želimo se razširiti, zaposliti prave sodelavce, zato se tudi dodatno izobražujemo. Naše vrednote so zadovoljni naročniki. Neprestano uvajamo nova znanja v prakso. Smo natančni in pravočasni. Obvladamo timsko delo, samo samoiniciativni in pripadni.

CILJNO VODENJE PODJETJA

Dolgoročni cilji našega podjetja:

 • povečati razpoznavnost podjetja v ožjem in širšem okolju
 • ustvariti dober podjetniški tim
 • parmanentno usposabljanje zaposlenih
 • poslovno sodelovanje v partnerstvu